Záložky

Hra Throne Kingdom at War

Hry Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Stojí za to, aby panovník dal svou duši Bohu, zvláště pokud se to stalo náhle, jak začnou boje a bitva o trůn. Brilantnost zlaté koruny přitahuje ty, kteří jsou hodni a zcela nehodní. V království Amaric zemřel vládce, nezanechal za sebou jen dědice, ani nepomyslel na příjemce. Po mnoho let vládl a držel na uzdě několik zemí najednou a po jeho smrti se všechno rozpadlo. Vítejte v alternativní hře Medieval Throne Kingdom at War. Pán sestupu má všechna práva žádat o trůn. Dlouhá cesta však vede k dosažení cíle, dlážděné mrtvoly nepřátel a také kreativní práce ve prospěch všech předmětů. Po hádkách a sporech je království v troskách, je čas, abyste přemýšleli o oživení minulosti velikosti a vybudování silné a silné říše. Zahájit budování budov a struktur, zvyšovat vzdělání občanů na nejvyšší úroveň, budovat akademii a provádět v ní výzkum, aby se získal přístup k novým příležitostem. Rozšiřte a doplňte armádu novými vojáky: kopími, rytíři, šípy, skauty, kavalérie. Trénujte je a neustále zvyšujte úroveň boje, nešetřte peníze a síly. Nejprve přemýšlejte o ochraně města, protože nepřátelé se pokusí zaútočit bez selhání. Nechte pevnost nedobytnou. Neexistuje však nic věčného a nezáleží na tom, jak posilujete a rozvíjíte se, vždy existuje někdo, kdo je silnější. Je proto načase přemýšlet o připojení k Unii nebo vytvoření vlastního řádu. Spoluprací se svými sousedy můžete bojovat proti jakémukoli nepříteli, bez ohledu na to, jak silný je. Ale nedůvěřujte úplně všem. Je nutné myslet strategicky, s ohledem na důsledky vašich kroků, nedopustit vyrážky. Personifikace uživatele ve hře bude Hrdina. Je hlavním velitelem Pána a jeho nejbližším spolupracovníkem. Nenechte svého šéfa dolů, neustále se zlepšujte, získejte nové dovednosti, silné zbraně. Hrdina v čele armády v kampaních ji posiluje a výrazně zvyšuje šance na vítězství. Postupně se stanete silným a téměř neporazitelným, ale to se brzy nestane. Nezapomeňte však, že mezi nejbližšími přáteli mohou být nepřátelští špióni nebo odpadlíci, kteří prodali penny. Vždy buďte na pozoru, nenechte se překvapit. Ospravedlněte Pánovy naděje a pomozte mu dobýt trůn, po kterém touží. Herní funkce
• Skvělá grafika. Všechny detaily jsou jasně viditelné, barvy jsou nasycené a barevné gradace pomáhají rozlišovat mezi jednotkami jiných lidí a zemí. • Harmonický zvukový design s příslušnými speciálními efekty. • Hračka je nabízena ve všech hlavních jazycích, mezi nimiž je ruština. • Spolu s bezplatnou možností rozvoje hry je poskytován placený obsah. Pomáhá projít o několik kroků rychleji a efektivněji směřovat k cílenému cíli. Pro ty, kteří dávají přednost překonání obtíží sami, nastavení zahrnuje funkci blokování náhodných nákupů. • Účastníci si mohou vytvořit vlastní objednávky nebo se připojit ke stávajícím. • Musíte plnit úkoly, účastnit se questů a bitev s ostatními hráči. Co dělat
Přestože byla hra vytvořena pro mobilní zařízení, můžete si také stáhnout Throne Kingdom at War do svého počítače. Obě možnosti mají své pozitivní aspekty. Při hraní na počítači uvidíte, co se děje na bojišti, v celé své kráse a detailu. Hraje-li se však na tabletu nebo telefonu, hračka bude vždy s vámi, takže se můžete kdykoli zúčastnit další cesty. Během akcí se otevírají nové příležitosti ve všech směrech:
• Vyrovnávání hrdinů
• Konstrukce
• Rozvoj území
• Těžba a výroba zboží
• Vojenská dovednost
• Rozšíření jejich země
 
Hra Throne Kingdom at War nabízí shromáždit a vyzbrojit armádu složenou z dobře zaměřených střelců, asertivních obléhacích jednotek, statečných spearmenů, nezištných rytířů a pozorných skautů. Každý druh armády potřebuje vhodné uniformy, ale musí se pravidelně zlepšovat, aby se zvýšila šance na vítězství. Tento proces má celou řadu akcí od těžby zdrojů, výstavby budov a výroby různých položek. Čím více se ponoříte do událostí, tím více inovací přináší hra Trůnní království ve válce. Brzy si člověk nedokáže poradit s útoky nepřátel sám. V určitém okamžiku se člověk nemůže obejít bez podpory spojenců, a proto vstoupit do aliancí a společně se účastnit bitvy. Hráči mají možnost účastnit se bitev PvP a PvE, což bude mít pozitivní dopad na zážitek. V dobách příměří cvičte vojáky a každou minutu je udržujte v dobrém stavu. Výzkum prováděný vědci přitahovanými městem díky dobré slávě jeho vládce také pomůže posílit. Vybudujte pro ně Akademii a vymyslí užitečná zařízení, lektvary, materiály a technologie. S jejich pomocí dosáhnete nových výšin v oblasti ekonomiky a vojenských dovedností, díky čemuž bude hra Tron Kingdom at Var zajímavější. Kromě toho se do něj pravidelně vydávají aktualizace a přidávají se nové linie vykreslování.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more