Záložky

Hra Farm Days

Hry Farm Days

Farm Days

Farm Days

Game Farm Days: převzít
Obyvatelé města si někdy myslí, že život na farmě je velmi příjemný - počasí je vždy skvělé, slunce svítí, vzduch je čistý, jídlo je čerstvé. Ale to se stane, pokud jste turista ve vesnici, když nemusíte pracovat od východu do západu slunce, takže na stole je jídlo. Trochu porozumění tomu, jak to funguje na Zemi, pomůže prohlížečová hra Farm Days. Všechno to začalo tím, že jste zanechali dědictví - opuštěnou farmu. Jakmile vstoupíte do práv vlastníka, okamžitě jste dorazili na místo, abyste zhodnotili rozsah pozemku. Jaké však bylo zklamání z toho, co viděl - všechno kolem bylo pokryto vysokou trávou a dvěma osamělými budovami - váš dům a stodola, mžoural a zhubl. Zdá se, že předchozí majitel dlouho nedělal nic a za ta léta přišla úplná pustina. Musíte ukázat, na co jste připraveni, a že obyvatelé města jsou také schopni ovládat a jsou schopni pracovat. Při hraní Farm Days budete potřebovat inspiraci a trpělivost, abyste si nejprve poslechli asistenta, který vás potká, nasměruje vaše akce a rozdá úkoly. Jmenuje se Masha - živá dívka žijící v sousedství. Jakmile vás pozdravila, okamžitě se obrátila k hlavní věci - práci. Vyvíjíme vlastní farmu
Dívka ukázala, v jak hrozném stavu je váš dům, a pokud v něm chcete bydlet, budete ho muset opravit. Nenechte se vyděsit, je to snadné - stačí kliknout na budovu a tady je malý bílý zámek s inteligentní červenou střechou a malou zahradou kolem. Další v řadě je stodola - hlavní budova, protože do ní vložili plodinu a drželi nástroje. Ukázalo se, že také potřeboval generální opravu. Udělejte to samé s ním a magicky se otvory ve střeše opláchnou, stěny jsou natřeny, rozbitá okna jsou nahrazena novými. Po vyřešení problému s opravou začneme pěstovat plodinu. První věc, kterou musíte pěstovat, je pšenice. Chcete-li začít, nakreslete vodu do studny a zalijte malou plochu zrny. Musíme počkat, až se klíčky vylíhnou, dozrají a bude možné je sbírat. Existuje však kratší cesta - zaplatit dvě peněžní jednotky a pšenice poroste mnohem rychleji. Chcete-li dokončit každou akci, je třeba provést kurzívu na objektech:
• Sbíráme vodu do studny
• Klikněte na spiknutí, aby se voda
• Když je plodina zralá, znovu ji sklizněte kliknutím.
V budoucnu pokračujeme ve hře Farmer's Day, děláme to samé, kdykoli musíme jednat. Začněte vydělávat
Scénář vývoje hry je zajímavý. Chcete-li do něj zadat své jméno, pomůže vám registrace farmářských dnů nebo registrace na sociální stránce. Když je plodina sklizena, spadne do stodoly, kterou jste opravili, vedle níž uvidíte nástěnku. Jakmile se tam objeví zelené zatržítko, přišel nový úkol. Na iPlayer Farm Days vám může být nabídnuta lukrativní nabídka dodávat jeden z produktů, a pokud to přijmete, začne seriózní práce. Od této chvíle si musíte pamatovat svůj obrázek a pokusit se zákazníky nezklamat. Farm Days vám postupně otevře mnoho zajímavých příležitostí:
• Chov zvířat a drůbeže
• Pěstujte různé rostliny
• Budování podniků
• Zpracování produktů na zboží
• Prodávejte je na trzích a v obchodech
Půjdete od obyvatel města, který dorazil na prázdné zemi, ke zkušenému zemědělci, rozvojovému a bohatému, který má vše pod kontrolou.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more