Záložky

Hra Knights and Brides

Hry Knights and Brides

Knights and Brides

Knights and Brides

Děj hry Fidelity: Knights a Princess on-line se bude vyvíjet v různých směrech. Jeden bude pro rytířů - druhý pro dámy společnosti. Mohutné rytíři raději bojovat v arénách, a pretty lady se starat o panství a bavit své fanoušky nejrůznější dobroty.
Budete čelit těžkou volbu. Chcete-li začít s pohlavím charakteru a jeho typy. Dívky budou moci, aby se stal stylové a energický a okouzlující bohaté dámy. Mladí lidé budou moci vybrat mezi dobré nebo odvážných rytířů. Z nich si vyberete, závisí na vašem dědictví, který nakonec bude muset být otevřen v budoucnu. Hrát Fidelity: Rytíři a princezna, co můžete v páru, a sám. Později, pár, můžete vždy najít. Když rytíř poslal bojovat a zasvětí ho do jeho paní, ona ho odmění dary. Ale pokud dáma společnost léčit její rytíř vynikající domácí jídlo, jeho síla se zvyšuje mnohokrát, dává větší šanci vyhrát zápas.
Také budete muset vyvinout zemědělství, krmení různá zvířata, sklizeň stavět domy a mnohem více.
iPlayer Fidelity: Knights a princezna je ideální pro volnočasové aktivity. Hra je poměrně pestrý a má dobrý zvukový design. Najít přátele a jít dál vzrušující questy a mise spolu. Můžete si koupit další položky z herní obchodě, ale pro zábavu, jak se říká, budete muset draze platit.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more