Záložky

Hra Dream Fields

Hry Dream Fields

Dream Fields

Dream Fields

On-line hra Legends of Dreams - vás ohromí svou krásou z prvních sekund. Ocitáte se v reálném pohádce, že můžete být řečeno, jako dítě. Ponořte se do světa farmy, které jsou vzájemně propojeny a fantazie, kouzel a nádherné medvídky. Tato farma je plně ponořen do magie, kde se svých nejlepších pomocníků medvídky. Budou to pro vás všechnu těžkou práci, sbírat lesní plody, houby a nektar. Tyto Fur TV vědět vše, co je obklopuje, trvat jen několik akcí, aby je vedl.
Nejdůležitější je skutečnost, že vaše pomocníky nebude hrát znovu Legends vám pomůže bez svých oblíbených pochoutek. Samozřejmě, že jsou velmi rádi jam, které byste měli být vždy. To může být elementární kuchař jahody, cukr a vodu v jedné z budov, a za přítomnosti herní měny - krystaly - a můžete si koupit in-game obchodě.
Existují tři funkce, které vám pomohou rozvíjet hru - je to krystaly, zlato a samozřejmě představivost. Přístup k Ta by měla být vždy, bez ní nebudete pohybovat jeden krok. Získat ji různými způsoby, například, to může obnovit sám, na pomoc své sousedy na farmě, aby to zvláštní dům nebo zakoupit za krystalů. Zlato je stále mnohem jednodušší, je vydáno pro výkon určitých úkolů nebo úkolů.
iPlayer Legends Dream se ponoříte do světa reálných fantazií. Pozvěte své přátele ze sociálních sítí se pobavit a vzájemně si pomáhat. Podívejte se na ně a využijte speciální truhlice krystalů na každý sedmý den.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more