Záložky

Hra Věk ocel

Hry Age of Steel

Věk ocel

Age of Steel

Před námi je nová vzrušující hra Age of Steel od jedné ze společností, která rozvíjí smyslové hry. Dnes se spisovatelé vás ponoří do světa, který přežil jadernou válku. Nyní je svět je ovládán velkých korporací vedou boj za zůstatků zdrojů. Každý z nich má svou vlastní armádu, a dělají celou válku. Vy jako velitel jedné z jednotek je třeba chránit dolu z rivaly útoky. Máte malou továrnu, která produkuje celou řadu zbraní. Vaším úkolem je vybudovat obrannou linii a zničit postupující nepřátelské. Vystavit zbraň tak, aby první vlnu útočníků. Za zničení nepřátelských vozidel budete mít herní body. Pro tyto budete moci dělat opravy stávajících zbraní, a co je nejdůležitější, vyvíjet a vyrábět nový. V levém horním rohu uvidíte měřítko bodů a sílu své základny. Níže je uveden výběr zbraní a na jaké úrovni děláte. Pečlivě očekávat, že své zdroje. Nezapomeňte, že jakmile nepřátelské vojsko bude přestávka do svého hradu, ztratíte. Tato hra vám umožní ukázat svůj talent vojevůdce a stratég. A jsme si jisti, že budete trávit čas zábavu a vyhrát tuto vzrušující boj
Hra Age of Steel má fascinující hratelnost, která nenechá nikoho lhostejným. Docela zajímavý graf v odstínech šedé, krásný zvuk a atmosféru vám dá sílu nepřátelských akcí. Stáhněte si hru do svého tabletu, mobilní telefon nebo počítač a bavit se. Je také možné hrát on-line přímo na internetu. Registrovat nebo použít svůj účet sociálních sítí. Pozvěte své přátele, nebo jednoduše soutěžit s ostatními hráči. Jsme přesvědčeni, že každý hráč je schopen konat v kvalifikaci.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more