Záložky

Hra Santův Flight

Hry Jetpack Santa

Santův Flight

Jetpack Santa

Nový rok - rodinný svátek, který se slaví po celém světě. Koneckonců, v této době u stolu jdou k příbuzným a přátelům, oni slavit tento svátek, a samozřejmě dávat navzájem dárky. A všichni věří v zázraky a grandfatherly Santa Claus, který proniká do domu v noci a zanechává dárky pro malé děti. Ale málokdo ví, že naše Santa se připravuje na tento den předem. V současné době ve hře Jetpack Santa my vám pomůžeme náš hrdina, aby se připravily na dovolenou. Hlavním úkolem je shromažďovat dary, které jsou ztraceny, když byly elfové, kterými je přepravováno s hračkou továrny do domu Santa. Nyní náš dobromyslný potřeba rychle sbírají brzy po Silvestra a je třeba chovat dárky pro děti. Elfové konstruován pro Santa jetpack a teď bude schopen rychle létat a sbírat dárky. Ale na cestě přijde v mnoha různých pastí a nebezpečí a musíte letět kolem nich, které by nespadne, a náš hrdina byl zabit. Správa letu, který budete používat myš. Shromáždit co nejvíce dárků, protože děti čekají na ně tak,
Hra Jetpack Santa je dokonale promyšlený děj a barevné grafiky. To vše vytváří atmosféru, která okamžitě upoutá vaši zájem v této hře. Otevřená Jetpack Santa na našem webu a ponořit se do úžasného dobrodružství s Santa Claus.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more