Záložky

Hra dítě ženšen

Hry Ginseng Baby

dítě ženšen

Ginseng Baby

Alfred - starý dobrý kouzelník kdysi žili ve velkém městě. Ale v průběhu času, všechen ten poprask byl unavený a rozhodl se vzdálit od měst a žije ve venkovských oblastech. Tak si koupil malý domek daleko od lidí. Ale protože byl by nature neúnavné a nemohl nečinně sedět, pak jsem se rozhodl zasadit kořeny ginsengu. Pro toto, on oplocené hřiště a rozséval své semeno. Nyní máte jen čekat na vznik sazenic. Hra ženšen Baby ty a pomůže náš průvodce, který sklízet plody, které již vzrostl. bude pole díru, ze které se objeví, pak zmizí ovoce před námi na obrazovce. Musíte jakmile ovoce se ho vytáhnout ven z díry. Přitom budete kliknutím na plod a vytáhněte ji až na vrchol. Hlavní věc, to všechno rychle, protože počet plodů, které se objevují ze země každou minutu zvýší, a pokud nemáte čas ji ztratit
Hra Ženšen dítě docela vzrušující, a bude rozvíjet ve vás hbitost a samozřejmě i rychlost reakce. Otevření ženšenu dítě na našich webových stránkách se budete bavit, a co je nejdůležitější zajímavé trávit svůj čas pro tuto hru.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more