Záložky

Hra Palec proti palci

Hry Thumb vs thumb

Palec proti palci

Thumb vs thumb

Dnes chceme vám představit zcela originální a zábavná hra palec vs palcem. V něm jsme se rychle dopředu, aby vás v dobách Divokého západu, když první osadníci obývané divoké prostranství Texasu a potýkají s divokými indiánských kmenů žijících v této oblasti. Někdy mezi lidmi z různých kultur a různých konfliktů vznikly spory. často
Tyto situace byly vyřešeny potyčku a válku. Ale jednoho dne, někdo přišel s, že tyto spory mohou být vyřešeny bez krveprolití pomocí jakousi hru, ve které lidé mohou prokázat svou zručnost a vytrvalost. Nyní se budeme snažit vysvětlit pravidla hry. je tabulka rozdělena na dvě části před námi. Hráči dát na stůl ruku. Ve středu tlačítka, ke kterému se hráči budou muset být umístěny tak, aby sklízet palce a držet, a tím získat body. Vrcholem je, že pokud vás nepřítel tlačil příliš tlačítko, je třeba rychle překonat prst a stiskněte tlačítko znovu. Tak zachytí tlačítko. Vyhrává kolo jedno, kdo v daném čase pro kruhovými přístroji více bodů. Vaše vítězství záleží jen na vaší obratnost a rychlost reakce. Hra Palec vs palec je docela veselý a není obvyklé děj a dobře tažené grafika. Všichni, kdo milují hra dovedností, rádi tráví svůj čas hraní. Otevřená Palec vs palcem a bavte se s námi.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more