Záložky

Hra riskantní cesta

Hry Tricky Trip

riskantní cesta

Tricky Trip

Hory - Kolik nebezpečí čekají na ně jako lidé, kteří se snaží předat na horských průsmyků. Každá osoba, která se rozhodne, že je čekání pro mnoho nebezpečí. V současné době je hra Tricky výlet s naším hlavním znakem na svém autě, budeme cestovat přes pohoří. Naším úkolem doprovázet náš charakter od počátečního bodu až do konce a pomoci mu vyhnout se všem nebezpečím. Tak, budeme na stroji obrazovky. Musíte jet přes něj na jeho cestě bude hodně poruch. Tedy, bude rozdělena do více lišt. Co byste dostat z jednoho na druhý budete používat nějaký zvedací zařízení. Kliknutím myší na obrazovce uvidíte, jak leze z řady. Jakmile se uvolníte tlačítko myši, bude to ztvrdne a klesající propojeny lišty. Vaším úkolem je pomoci váš odhad oko vypočítat všechno proto, aby tato linka by spojoval lavičky dohromady, a v žádném případě nebyla více či méně, než je potřeba. Koneckonců, pokud se to stane, o bouračce do propasti a náš hrdina zemře. Takže krok za krokem budeme mít všechna místa a získávat body
Hra Tricky Trip docela zajímavé a pomůže vám trávit svůj čas zábavu. Otevření Tricky výlet na našich webových stránkách, si můžete vychutnat dobrodružství společně s naším hrdinou.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more