Záložky

Hra bezhlavý

Hry HeadLess

bezhlavý

HeadLess

Dnes chceme vám představit nové originální hra docela bezhlavý. To scénáristé společnost, která vytvořila hračku, by mohl vytvořit docela temný svět a točit zajímavý děj. Pozadí je docela zajímavé. V tomto světě žil krocana jménem Tom, který vyrostl v tajemství a ztratit se v lesním hospodářství. Žil bezstarostný a šťastný každý slunečný den, ale jednoho dne majitel panství našeho hrdiny zkroucené a usekl mu hlavu. Ale něco pokazilo, a náš hrdina byl schopen přežít nějaké pohádkové módy. A teď svírá hlavu, vzal nohy na ramena do kouzelného zdroje, který je schopen, když se čas jít zpět ke spuštění přírůstku. Ale jeho cesta nebude tak snadné. Podle silnice čeká spousta nebezpečí a různých pastí, které budete muset skočit nebo běhat. Koneckonců, když náš hrdina ocitá v nich, nakonec umírá. Cestou narazíme pytle krve, musíme sbírat je, že by udržení zdraví, protože pokud to bude klouzat dolů pás náš hrdina zemře. S každou úroveň složitosti zvýší jen proto, že správný plán spustit a ukázat divy obratnosti, který by pomohl náš hrdina
Bezhlavý hra vyvinutá v HTML5 platformy, která umožní hráčům hrát na libovolném operačním systému a jakékoliv devayse, který existuje v současné době ve světě. Zde si můžete stáhnout bezhlavé do svého zařízení nebo hrát to na našich stránkách otevřen v jednom svém prohlížeči. Jsme přesvědčeni, že hra bezhlavý vás zdržovat okamžitě, a budete trávit více než jednu hodinu ve vzrušující závod o přežití.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more