Záložky

Hra malý alchymista

Hry Little Alchemy

malý alchymista

Little Alchemy

V dávných dobách jsme žili alchymisté, kteří by mohli spojují jednotlivé prvky, které umožňují získat nové látky a předměty. A staří alchymisté byli staří muži s dlouhými vousy. A není divu, protože toto školení nechal celý svůj život dlouhý a nemohli znát všechna tajemství tohoto fascinujícího vědy. Nelze říci o tobě, můj mladý příteli, protože před sebou herní malý alchymista, kde si můžete udělat skutečné kouzlo. Zde bude připojovat různé předměty, které vám umožní vytvořit nové položky. A vy to všechno bude v prázdném světě, který jistě bude transformována poté, co jste měl v ruce. Zpočátku budete mít 4 elementy: oheň, voda, vzduch a země. Začít je propojit mezi sebou pomocí kombinace koncipovaný. Postupně se hra Malá Alchemy vám dá více a více nových položek. A všechny z nich budete moci znovu připojit, čímž rozšiřuje svou vlastní sadu objektů a nemovitostí. A postupně, v tomto světě bude existovat města, obce, zataženo, sopky, řeky a další. Vše je omezena pouze na vaší fantazii, protože hrát hru Malý Alchemist může být téměř nekonečně. vy všichni 560 různých položek a funkce budou k dispozici, které můžete získat. Gameplay v Malý Alchemy hry je velmi jednoduchý. Je pouze potřeba projít pravý region rameno vybraných předmětů na hrací prostor. superpozice je na sobě navzájem. Nemohou-li se připojit, pak se okamžitě otočil jim stalo, a stanete majitelem nového objektu. Postupně můžete získat čím dál tím složitější objekty. který vám umožní vytvořit tento svět, ve kterém velmi brzy bude schopen podporovat život, protože vaše úsilí. Některé recepty online hra HTML5:
Voda-voda = mořská
cihla šamot =
Cihla-cihla = cihlové zdi. To je jen malá část potenciálu v této aplikaci, doufám, že budete moci vyřešit všechny tajemné alchymie recepty a pak se můžete vydávat za skutečný alchymista, který je předmětem téměř vše, co v tomto světě.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more