Záložky

Hra Woodoku

Hry Woodoku

Woodoku

Woodoku

Pro všechny, kteří rádi tráví svůj čas řešením různých puzzle, představujeme novou hru Woodoku online. Musíte projít mnoha úrovněmi fascinujícího puzzle. Na obrazovce před vámi bude herní pole, rozdělené na stejný počet buněk. Pod polem na panelu se objeví bloky s určitým tvarem. Musíte si vše pečlivě prohlédnout. Použijte myš nebo prst a přetáhněte blok na určité místo na herním poli. Potřebujete všechny bloky, aby vytvořily jednu řadu. Poté zmizí z obrazovky a získáte za to body.
Jak hrát Woodoku?
Pravidla hry jsou velmi podobná Tetrisu. Musíte vyplnit řádky na herním poli. Vyplněný řádek se vymaže a získáte body. Hlavní rozdíl mezi Woodoku a Tetrisem spočívá v tom, že dřevěné bloky musí být ručně přetahovány a umístěny na herní pole. Díky tomu máte možnost přemýšlet, kam ho umístit.
Hrajte Woodoku online na Game-Game.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more