Záložky

Hra Car Stone Age dobrodružství

Hry Stone Age Car Adventure

Car Stone Age dobrodružství

Stone Age Car Adventure

V současné době je hra Stone Age Car Adventure setkáme s vámi je oblíbený u našich malých rodinných Flintstones. Jak si pamatujeme, že žijí v době kamenné, a jejich život je nepřetržitý dobrodružství. Jako hlava rodiny se rozhodl přijít s autem. Ten nasbíral hlavu v noci, a nakonec vynalezl jako první na světě auto. Nyní je třeba zkoušet, osedlat Takzvaný proveďte zkušební jízdu nové auto. Budeme aktivní účasti v něm. Před námi je silnice naplněný všemi druhy nástrah, překážky, neúspěchy v zemi a skoků. To vše bude rád komplikovat a pomáhají nám ve hře. Náš hrdina se přetaktovat svůj vůz při určité rychlosti. Všechny pasti stačí přeskočit. Jakmile je zařízení blíže k nim stačí kliknout na obrazovku a aby náš hrdina skákat a letět přes překážku. Na cestě, sbírat obrovské diamanty, které vám dá herní body. Jen sbírat různé bonusy, které vám pomohou zvýšit životní úroveň, nebo opravovat vaše auto
Game Stone Age Car Adventure je docela zajímavá a dobře tažené grafika. Otevírací doba kamenná Car Adventure zábava budete trávit svůj čas v rámci účasti na vzrušující dobrodružství hlavy rodiny Flintstones.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more