Záložky

Hra Tvůrce království

Hry Kingdom Creator

Tvůrce království

Kingdom Creator

Magee - lidé vlastnící tajemné mystické síly. Podle jejich rozmary mohou objevit nové stvoření na světě, rostou lesy, erupce sopky. Mají velkou sílu, která může být zaměřena na dobré i zlé. Už jste někdy chtěli mít takový dar? V současné době ve hře Království Creator, chceme nabídnout, aby se stal tvůrcem kouzelník, který chce využít veškerý svůj dar a talent budovat království dobra, ve kterém lidé žili dolu život a užívat každý den. Před vámi na obrazovce bude krásné louce na břehu řeky. Je třeba umístit ji na zámku a dalších staveb. Níže uvidíte ovládací panel s ikonami, z nichž každý je zodpovědný za některé z vašich akcí. Kliknutím na ně můžete změnit pozadí, počasí, výhled na zámek a mnoho dalšího. Zde již vše závisí na vašem vkusu a talentu tvůrce. Takže sedět a dělat svou historii
Hra Kingdom Creator je docela zajímavá a vzrušující. Otevření království Creator na našich webových stránkách budete trávit skvělý čas a bude schopen realizovat všechny své talenty designér a tvůrce.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more