Záložky

Hra Origami pro děti

Hry Kids Tangram

Origami pro děti

Kids Tangram

Před námi je nová vzrušující hra Děti Tangram, kde budeme ponořit do fascinujícího světa origami. Je to umění vytvářet celou řadu soch z papíru. Chcete-li to vyzkoušet sami vytvořit něco zajímavého? Prostřednictvím Děti Tangram hře máte šanci. Včasný kontakt nastane před několika snímky zobrazující různá zvířata nebo jiné objekty. Vyberte jeden z nich a pečlivě zvážit. Po kliknutí na něj, že rozbil na kusy a jen obraz bude viditelný před vámi. Vaším úkolem je znovu vytvořit z trosek. Přetáhnout na některých místech až se dostanete celý obraz. K tomu budete mít bodů, a můžete pokračovat na další úkol
Hra děti Tangram vyvinuta pomocí technologie HTML5, což mu dává výhodu, protože můžete hrát nejen na PC, ale i na jakémkoliv dotykové zařízení. Nemá žádné krvavé bitvy a je určen pro hráče, kteří rádi tráví svůj čas při řešení různých hádanek. Stačí nainstalovat děti Tangram na vašem zařízení a vychutnat originální scénář této fascinující hry. Pokud si nechcete postavit ji do svého zařízení, můžete si hrát na našich webových stránkách online. Stačí otevřít ho ve svém prohlížeči a začít.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more