Záložky

Hra oslabuje kuchyň

Hry Kitchen Slacking

oslabuje kuchyň

Kitchen Slacking

Před námi je nová vzrušující hra od společnosti Kitchen flákání Softgames, která se specializuje na výrobu her pro dotykové zařízení. V něm budeme seznámí s mladou dívkou, Sarah. Od dětství, ráda šťourat v kuchyni pomáhat mou matku s přípravou různých chutných pokrmů. Jak ona rostla starší, to byl přijat do potravinového institutu, který skončil skvěle za pár let. Bezprostředně po tom, ona dostala práci v jedné z kaváren ve městě. Dnes je její první směna v práci, pomozme jí vypořádat se s brilantně zákaznických objednávek. Na obrazovce vidíme jídlo objednat host, pravý panel musíme ji vybrat a zahájit vaření. Nezapomeňte, že kuchař místa v čase přijde k vám a zkontrolovat, zda děláte to správně, a k ​​určitému datu. který je definován pro přípravu každé misky. Pokud váš šéf bude nešťastný, v nejhorším případě, mohli byste přijít o svou práci. Nezapomeňte, že s každou úroveň bude počet objednávek zvýší, a vaším úkolem je dělat vše
Kuchyň flákání hra napsaná v HTML5 nové platformě, který je široce používán v dnešní době. Z tohoto důvodu budete moci vychutnat hru nejen hraje na místním počítači a notebooku, ale i na tak převládající dnes dotykových zařízení. Krásně dohledat grafika, skvělá hudba a zajímavý děj nenechá lhostejným ani jeden hráč. Koneckonců, tato hra je určena pro všechny věkové kategorie a osloví nejen děti, ale i dospělé. Rychlejší ke stažení kuchyně flákání na své oblíbené zařízení, a ponořit se do kouzelného světa kouzel, kde kuchař vytváří své mistrovské dílo. Také si můžete jen hrát hru na internetu. A kdo ví, možná vás vyhraje titul nejlepších kuchařů na světě.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more