Záložky

Hra Přežití želé

Hry Jelly Survival

Přežití želé

Jelly Survival

Ve hře Jelly Survival dostaneme do fascinujícího pohádkovém světě, kde žijí želé kapky. Mezi nimi byli dva neklidný a veselá bratr Todi a Jim. Jejich zvědavost a nezkrotná žízeň výzkum je stále tlačí na dobrodružství. Dnes, oni se rozhodli navštívit odlehlého údolí, kde se podle legendy, lidé z jejich života starší, kteří vědí spoustu zajímavých věcí. Ty a já se k nim připojil v tomto dobrodružství. Před námi je cesta přes které běží naši hrdinové, to je naplněn řadou nástrah a překážek. Ty a já muset strávit naše postavy tak, že nespadají do nich a nezemřel. Na cestě, sbírat zlaté mince, které vám dá možnost koupit celou řadu nástrojů, které mohou být užitečné pro naše hrdiny na cestě. S každou úrovní počet pastí se zvýší a budete muset prokázat divy obratnosti se jim vyhnout. naši hrdinové lze ovládat pomocí ovládací klávesnicí a myší
Hra Jelly Survival docela povedený skript, který spolu s krásnou grafiku udržuje napínacích hráče a dává jim dobrou náladu. Ona vyvinula založený na technologii HTML5 a je určen spíše na dotykových zařízeních. Stáhněte si Jelly přežití na vašem zařízení a vychutnat své oblíbené okamžiky hře. Můžete také pozvat své přátele k účasti, nebo držet konkurenci mezi ostatními hráči. Ale pro to musíte projít minimální registraci, pak všechny vaše Průběh bude zobrazen v osobním přehrávači.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more