Záložky

Hra chrám Trap

Hry Temple Trap

chrám Trap

Temple Trap

Před námi je nová vzrušující hra Temple Trap známá firma, která vyvíjí smyslové hry. V něm vám setkat Jack - motivovaný mladý archeolog, který hledá starověké artefakty a různými hodnotami. Podle jednoho ze starověkých rukopisů, hluboko v džungli byla skryta ve starobylém chrámu, který podle legendy skryté starověké poklady jednoho z indiánských kmenů, které kdysi žily v této džungli. Náš hrdina shromáždila vše, co potřeboval pro expedici se vydal na prohlídku chrámu. My jsme se k němu v tomto dobrodružství. Budeme zkoumat tuto starobylou strukturu a rozluštit všechna jeho tajemství. Na naší cestě splnit řadu pastí, hádanky a hádanky, které musíme řešit. Nezapomeňte, že to záleží na vás život našeho hrdiny, protože pokud uděláme chybu někde, pak Jack zemře a vy budete muset začít hru od začátku. Hra se ovládá myší
Temple hra Trap má poměrně zajímavou zápletku, krásnou grafiku a docela pěkné hudební doprovod. To vše dohromady vytváří jedinečnou atmosféru hry, která vás ponoří do a pomoci oživit svůj volný čas. Mount Temple Past na dotykovém telefonu, počítači nebo tabletu a ponořte se do světa dobrodružství a tajemství. Pokud chcete, můžete jen hrát on-line na internetu. Chcete-li to provést, přejděte na minimum registraci nebo přihlášení k účtu na sociální síti. To vám dá možnost pozvat své přátele Temple pasti, stejně jako všechny váš pokrok bude zobrazen ve vašem profilu. Hra je navržena tak, aby rozvíjet inteligenci a logické myšlení. Takže sedět a bavit se.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more