Záložky

Hra Moje kniha dobrodružství

Hry My Adventure Book

Moje kniha dobrodružství

My Adventure Book

Před námi je nová vzrušující hra My Book Adventure od jednoho z předních herních vývojářů dotek. To vám představil sympatický mladík, Jacku. Od dětství miloval číst z knihy, které ho ponoří do světa dobrodružství, magie a spletitých příběhů, které excitované mu vadit jeho brilanci. Pak jednoho dne, když se probudil, náš hrdina se ocitl v neznámém domě. Když se tu ocitl, a to, co se děje? Jeho oči spočinuly na stole, a tam našel vzkaz. Bylo řečeno, že jeden z průvodců pro zábavu, která jej nese do jednoho ze světů knih a teď, když dostane domů k našemu charakteru bude muset být provedeno určitým způsobem, a najít tento mága. Náš hrdina nebyl zaskočen a začal na silnici. Teď vy a já mu pomoct. Chcete-li jít celou cestu, musíme vyřešit spoustu tajemství a hádanek, protože nic není tak jednoduché. Ovládání hry je poměrně jednoduchý a probíhá s myší. Klikněte na objekty vidět, protože pod nimi může skrývat předměty které potřebuješ. Pokud se vám zdá, jako se dostane k vám v kapse. Přemýšlet o tom, jak je používat, a pokud ho najdete, stačí přetáhnout, co budete potřebovat
Hra My Adventure Book má velice zajímavý příběh, nádhernou grafiku a originální hudbu. To vše se nenechá lhostejným ani jeden notorický hráč fanoušek řešit hádanky a hádanky. Opravdu, v první řadě My Adventure Book je zaměřen na rozvoj inteligence a logické myšlení. Rychlejší natočte jej na svém tabletu, telefonu nebo počítače a vychutnat si hru. Je také možné hrát přímo z místa na Internetu. Pokud chcete předvést své úspěchy ostatním hráčům, stačí jít zaregistrovat nebo se přihlásit pomocí stejného účtu z jedné ze sociálních sítí. Poté se zobrazí všechny vaše úspěchy a úspěchy na vašem profilu, a spolu s nimi budou k dispozici všem ostatním.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more