Záložky

Hra Tanki Online

Hry Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online je další vzrušující trojrozměrný zážitek pro hráče, kteří chtějí střílet. Hra byla vytvořena na verzi klasické tankové bitvě, kteří byli v roce 1990 herní konzole dandy. Oni udeřil celé své kráse a hratelnost, ale dnes budete moci hrát v trojrozměrné verzi podloubí v režimu pro více hráčů.
Na začátku hry budete muset zaregistrovat a projít malým školení, které vám poradí, jak spouštět své tanky, jak rozvíjet své protivníky a vyhrát. Po tréninku, budete mít možnost získat několik bonusů pro další rozvoj.
Před začátkem bitvy otevřete seznam aplikací, které lze prohlížet v libovolném bitvě připojit. Sledujte to velmi opatrně, a pokud jste začátečník, nemohly dostat do vážných bojů. Můžete také uspořádat svůj vlastní boj, ne-li nalezen vhodný seznam. V Tanki Online má garáž, ve kterém hlavní akce hry, pak si můžete koupit nové typy zařízení, upgrade stávající. Zlepšení zahrnuje téměř všechny válečné mašinérie, od housenky do barelů zbraní a střeliva k nim. Nepoužívejte kladivo o denních bonusy, které vám pomůže v rozvoji, více cen a náhradních dílů.
V každé bitvě různých podmínek vyhrát, v závislosti na režimu vyberete nebo vytvořit sami. V případě, že je třeba zničit všechny nepřátele, někde vedl vlastní databázi tím, že hraje jako tým, ale někde a zachytit nepřátelské vlajky. Na hře mapa širokou škálu prostředků, jejich výběru si můžete zvýšit svůj tank v určitém čase, ale pamatujte, že vaši nepřátelé jsou si také vědomi bonusů, takže buďte opatrní.
Měny jsou také různorodé, to může být, jak se dělá a nákup. Pro krystaly, které jsou prodávány samostatně, můžete si koupit silnější zbraně a urychlit modernizaci bojových jednotek.
On-line tanky snadno spravovat pouze několik tlačítek pro pohyb a propouštění, je zde jedna vlastnost se můžete obrátit na věž, na kterém zbraň. Porazit své nepřátele a získávat zkušenosti, budete odemykat nové výhody, které poskytují vstup do ligy a vytvořit si vlastní klany.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more