Záložky

Hra Forge of Empires

Hry Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires - od primitivní společnosti k moderní době. Hra Forge of Empires je jedinečná v tom, že hráč v ní prochází všemi fázemi lidského vývoje a vědeckých úspěchů od doby kamenné až do současnosti. Tento projekt upoutal pozornost více než 20 milionů hráčů z celého světa, takže uživatel nemusí být sám v pouštní oblasti herního světa. Ve Forge of Empires začíná hra malou vesnicí obývanou jen několika lidmi. Prozkoumáním nových technologií, rozvojem vědy a kultury může hráč vybudovat obrovský, mocný stát s velkou populací, průmysly na vysoké úrovni a silnou armádou. Tento projekt je vojensko-ekonomickou strategií, ve které je nemožné dosáhnout výsledků bez rozumné vlády zemí a vynikajících vojenských výkonů. Forge of Empires - funkce. Projekt Forge of Empires můžete hrát pouze po předběžné registraci. Vyplnění formuláře netrvá příliš dlouho, musíte do příslušného pole zadat platnou e-mailovou adresu a zadat heslo. Tato formalita je nezbytná, aby se hráč, vstupující znovu a znovu, mohl dostat do svého profilu se všemi úspěchy, prostředky a přáteli. V novém světě uživatele se s uživatelem setká poradce jménem Ragu Silvertong, v počátečním stádiu pomůže pochopit složitosti hry. Později se objeví další poradci - architekt se naučí stavět budovy a výrobu, vědec, jak zahájit výzkum, vojenský instruktor, jak cvičit armádu a vést kampaň. Aby bylo možné vybudovat úspěšný ekonomický systém, je třeba extrahovat zdroje, budovat výrobu a vyrábět zboží a vybírat daně. Chcete-li to provést, musíte postavit budovy:
• Obytné budovy zvyšují počet obyvatel města, kteří zase platí daně, a přinášejí mince do státní pokladny. • Výrobní zařízení vám umožní extrahovat zdroje;
• Průmyslová výroba ze surovin produkuje různé zboží, materiály pro různá průmyslová odvětví mohou být umístěna v různých částech kontinentu;
• Vojenské budovy umožňují nábor a výcvik vojsk. • Veřejné budovy a ozdobné dekorace pro obyvatele města potěší obyvatele a zvýší jejich úroveň štěstí. Šťastná populace šťastně platí daně a pracuje pro dobro státu. Krásné a šťastné město je určitě dobré, ale abyste se mohli rozvíjet, potřebujete místo pro nové budovy, takže bez rozšíření území a zachycení sousedů to nebude fungovat. Nejprve musí hráč provést průzkumné operace v sousedních zemích a poté tam vyslat jednotky. Pouze spojením nových zemí můžete rozšířit hranice své říše. V televizi FOE existují různé typy jednotek, které vypadají, jak se hráč pohybuje v čase a vyvíjí se vědecká základna státu. Armáda je rozdělena do následujících typů:
• Rychlí vojáci - pohybuje daleko, ale zbroj je slabá;
• Lehké jednotky - rychlé, silné;
• Těžká vojska - pomalá, ale dobře bráněná, pokud se mohou přiblížit k nepříteli a neodolají;
• Šipky - dokonale útočí na dálku, ale nemůže vydržet na blízko;
• Truckers - pouze bitvy na velké vzdálenosti, mohou střílet přes celé bojiště. FOE hra, kde uživatel ovládá vojáky a průběh bitvy. Je možné, aby distribuoval vojáka, kterého je lepší poslat do bitvy s tímto nepřítelem, a kdo by měl být ponechán, aby chránil své rodné město. Bitva sama o sobě probíhá v kolech, krok za krokem, uživatel pohybuje svými vojáky sám a posílá je k útoku. Ve hře jsou sousedé, se kterými můžete v Guildu bojovat, obchodovat nebo sjednocovat.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more