Záložky

Hra My Little Farmies

Hry My Little Farmies

My Little Farmies

My Little Farmies

Galactic život online - fascinující vojenská strategie, která vám řekne, úžasný příběh Starling. V jednom z dalších krásných dnů na planetě objevil Faerbit zlé bytosti a musel posílit svou konstrukci a odrazit jeho neustálé útoky. Zatímco on je zničení musíte velmi rychle budovat a posilovat vypořádání.
Vaším hlavním úkolem - je pomoci obyvatelům planety zničit padouchy. Začněte se základním výstavbou, potřebný těžební prostředky na výstavbu budov a opevnění. Na začátku života Galaktické budete muset hrát trochu peněz a zdrojů, stejně jako obchod, ve kterém budete získat všechny budovy a najmout armádu. Stavět workshopy, které vám pomohou k prozkoumání nových technologií pro zlepšení budovy. Pokud jste napadeni nepřítelem, pokuste se odrazit útok a okamžitě jít na dobytí světa, z něhož nepřítel přišel. Zatímco jeho síly oslabilo by mělo být snadné dobýt. Po vítězství můžete získat celou řadu předmětů, mincí a dokonce i zničení cenných artefaktů epických bossů.
iPlayer Galactic život spojuje mnoho hráčů, kteří jsou stejně jako vy se snaží přežít. Zkuste spojit své síly spojit s přáteli. S podporou přátel, budete moci překonat mnohem silnější příšery, které obývají naši planetu, a získat co nejvíce cenné předměty. Můžete si koupit in-game měnu urychlit proces vypořádání, a také mohou koupit bonusové předměty a ještě mnohem více, aby pomohl zastavit zlo.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more