Záložky

Hra Klondike

Hry Klondike

Klondike

Klondike

Online hra Klondike ovlivňuje známý téma zemědělství. Na rozdíl od jiných podobných projektů - to není zafixovat pouze na budovách a sklizně. Zde si můžete prohlédnout okolí neustále objevovat nové země a vybírat z nich různé bohatství. Po dokončení všech úkolů v této sekci budou přijata na jiný s více nebezpečné mise.
Staňte objevitel nové země. Naslouchejte svému průvodci Klondike hrát se bude zvyknout na nového světa. Zde nebudete sám jako prohlížeče hry a je určen především pro sociální sítě, nabízí celou řadu sousedů - skutečných hráčů. S nimi budete moci obchodovat, navštívit navzájem domovy a sdílet celou řadu dárků. Chcete-li pomoci přátele nebo hráči v počátečních fázích bude velmi užitečné pro vás požádat je o radu.
Na začátku hry dostanete nejjednodušší úkolů - to je hlavně výstavba budov a sklizně, která musí být nejprve zasadil. Plněním misí, budete získávat zkušenosti a různé předměty, které budou užitečné pro vás v budoucnu. Prozkoumejte nutně území při hledání nespočetných bohatství, mohou být kdekoliv, dokonce i pod stromem. Tak dlouho, jak vaše postava provádí jeden úkol, budete ho moci dát trochu víc, kterou bude provádět postupně. Proto, nemusíte sedět neustále na monitor.
Klondike iPlayer - vzrušující hra pro ty, kteří jen chtějí mít zábavu čas a jen relaxovat. Pozorně si přečtěte příběh, což je docela zajímavá, pokud chcete odhalit všechna tajemství této hry.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more