Záložky

Hra Indy Cat

Hry Indy Cat

Indy Cat

Indy Cat

Online hra Indy Cat, tato hra verze "tři v řadě", a hlavní postava - Ginger kočka, která cestuje do různých zemí při hledání osudu cívky a další zajímavé artefakty. S ním budete navštíví starověkého Řecka, Francie, Itálie, Holandsko, severní pól, Asii a dalších barevných místa, shromažďování na barevné prvky, sbírání hvězdiček a vydělávat herní měnu - úklony.
Indy Cat můžete hrát ihned po rychlém registraci a přihlášení se prostřednictvím své sociální sítě. Zde najdete proces průchodu nadšených hráčů. Oni se podělí o své zkušenosti a poskytují způsoby pro efektivní procházení a sdílených srdce, pokud používáte svůj.
Pět z srdce - život těsnění. Zmizí jeden po druhém, pokud ztratíte kolo. Na oživení bude trvat tři dny, během níž se budou provádět úkoly. Ale přeskočit tento krok přispěje ke skutečné peníze, za které si můžete koupit nové srdce, nebo je koupit pro své luky, pokud máte dost.
Na každé úrovni iPlayer Indy Cat potřebují vydělat tři hvězdičky, a teprve pak přejít na. Postupně tam bude takové užitečné artefakty: Whip, více život, barevné pumy, koule, magie kočičí packa, mince, za cestování, krystalizace a čas zmrazení.
Každý artefakt má své vlastní charakteristiky, a to zejména pomáhá překonat obtížné situace, hratelnost. Použití určitého prvku, je nutné čekat na její obnovení. Používejte je pouze tehdy, když tam opravdu je potřeba, aby se zachovala rozhodující okamžiky. Může se stát, že objekty na poli seřadili nepříznivě, a vy nemůžete udělat další pohyb. Nejúčinnější způsob, jak je porazit úroveň, a na to stačí znovu načíst stránku. Nyní je čas začít hru, kde spousta zajímavých akcí.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more