Záložky

Hra Mezinárodní kosmická stanice - dokovací simulátor online

Hry ISS Docking Simulator

Mezinárodní kosmická stanice - dokovací simulátor online

ISS Docking Simulator

Online dokovací simulátor vás seznámí se skutečným ovládacím rozhraním používaným astronauty NASA k ručnímu pilotování SpaceX Dragon 2 na Mezinárodní vesmírné stanici. Úspěšné ukotvení je považováno, když všechna zelená čísla ve středu rozhraní jsou pod 0,2. Buďte trpěliví, protože rychlost pohybu ve vesmíru je mnohem nižší než rychlost pohybu na Zemi. Jak používat dokovací simulátor ISS:
1. Zelená čísla jsou opravy, které je třeba dosáhnout pro zarovnání. 2. Začněte pomocí joystickových tlačítek vpravo pro nastavení podélné, vertikální a boční osy. Musíte se řádně připravit na dokování. 3. Poté pomocí joysticku vlevo změňte svou polohu vzhledem k ISS. Použijte tlačítka nahoru, dolů, vlevo a vpravo. 4. Spínače citlivosti jsou umístěny ve středu každého joysticku. Ve výchozím nastavení je citlivost nízká. Snažte se dělat nečekané pohyby poblíž ISS. Pět. Vaším cílem je zelený diamant položený na horní část dokovací stanice. Aby bylo možné začít dokovat, musí být vystředěné. 6. Modrá čísla jsou rychlost, kterou se pohybujete nebo se točí. Vaše rychlost vzhledem k ISS je vpravo dole, také modrá. 7. Udržujte rychlost pod -0. 2 m / s, pokud je vaše vzdálenost k mezinárodní stanici menší než 5 metrů. Pokud se pohybujete velmi rychle, vystavujete se riziku pádu do stanice. Hodně štěstí, astronaut!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more