Záložky

Hra Boj se sněhovými koulemi

Hry Snowball Fight

Boj se sněhovými koulemi

Snowball Fight

Winter - nádherné a krásné období, kdy celá země pokryta načechraný sníh a krásné. Mnohé z dětí pobavit při jízdě na saních, lyže, lpění sněhuláky, a samozřejmě hraje sněhové koule. Pravděpodobně ze všech sněhové koule zimní hry nejznámější a populární. Koneckonců, můžete jim hrát děti i dospělé. A dnes v koulovačka hře jsme spolu s dětským hrám v tomto náročném a vzrušující zimní hry. Před námi na obrazovce, obyčejné město Dvůr je viditelné. Někde za ploty stromů nebo jiných předmětů skrývají své soupeře. Musíte se podívat se pozorně na obrazovce a jakmile jeden z nich dal věci vyskočí na něj dohled a klikněte na dítě. Proto jsme cíl a házet sněhové koule na nepřítele. Pokud se to udělá správně, pak dostaneme kouli o dítě a bude nám body. Pokud nebudeme sreagiruem, sníh bude padat v nás a odstraní určitý počet životů. Uvědomuješ si, vaším úkolem je zasáhnout všechny sněhové koule, a pak jdete na další úroveň
Hra Snowball Fight je docela zajímavá a vzrušující. Otevření koulovačku zábavu trávíme svůj volný čas si hrát s dětmi ve sněhu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more