Záložky

Hra Wally

Hry Wolly

Wally

Wolly

Roboti - je uměle vytvořená mechanická stvoření, jaká je jeho struktura připomínající živých organismů. V našem moderním světě, jejich použití je velmi různorodá. Některé z nich jsou zodpovědné za různé automatických procesů zjistili některé aplikace v medicíně, zatímco jiné se používají ve vesmírných technologiích. Dnes vám chceme představit hru wolly. V něm jsme se rychle dopředu, aby vás v dobách, kdy plenkách robot struktura. Jeden z vědců přišel s robotem schopen vykonávat jakoukoliv akci pod kontrolou provozovatele a nazval tento model Wally. Dnes na zvláštním zkušebním pozemku, budeme testovat své schopnosti. Máme před sebou na obrazovce bude viditelných místech umístěny na nich s různými pastí v podobě poklesů v zemi a tak dále. Jak uvidíme políčka, která může přepsat těchto selhání. Vaším úkolem je držet robota k bodu na obrazovce označené zelenou vlajkou. Správa pohyb našeho robota, co můžeme pomocí šipek na klávesnici počítače, nebo šipek na displeji přístroje. Vaším úkolem je tlačí krabice uzavřít všechny mezery v zemi. Teprve pak náš hrdina bude cestovat na povrchu a dosáhnout žádanou hodnotu. S každou novou úroveň složitosti bude pouze zvyšovat, a počet pastí bude stále více a více. Takže budete muset prokázat svou péči a vyřešit tuto hádanku
Wolly hra je docela zajímavé a patří do kategorie logických her. Je určen na rozvoj dětské logické myšlení, a samozřejmě péče. Otevření wolly na našich webových stránkách budete moci vyzkoušet svou mysl a snažit co nejrychleji vyřešit tuto hádanku.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more