Záložky

Hra Vítejte na zombie

Hry Welcome To Zombie

Vítejte na zombie

Welcome To Zombie

Na virtuální rozlohy jsou prostě příliš mnoho zombie, které visí tady po celou dobu a při jejich počet se zvyšuje, je statečný hrdina, jako je ta ve hře našem Vítejte na Zombie. Je na čase zničit pár set zelené bytosti, ať všichni vápno nebude fungovat, ale značná část je stále úspěšná. Muž chytil oběma rukama do stroje a šel se setkat davu ghouly. Ještě je před páchnoucí zombie armádní zelená s kousky hnijícího masa nenechají na pokoji. Hra je děj nenáročný - zastřelit, pohybující se ve směru hlavního hrdiny, ale ucítil vůni čerstvého masa a touží jíst. Monsters je mnoho, nenechte se obklopí charakter tohoto tolik inteligence nepotřebují, tlačí bytost ze všech stran, a poté, co dohání stále nové. Slovo z úst rychle šířit zprávy a zombie hordy neustále přijíždějí. Hra Welcome To Zombie - dynamický střelec s prvky hororu se počet zombie mohla ponořit do panické každého, ale ne ten, kdo se dobrovolně rozhodl se s nimi vypořádat. Existuje vážné riziko pro stát stejně nemilosrdný monstrum, je-li zlo tvaryuga kusnёt krku nebo rukou, nenechte se zavřít, někdy se vyplatí ke kroku nebo skok, aby se více pohodlnou pozici a odtud ke střelbě. Znak má skutečnou příležitost rozvíjet a zlepšit své bojové schopnosti a zbraně, použijte ji, pokud můžete sbírat až několik mincí a jejich počet závisí na počtu usmrcených zombie. Jako nástroj pro správu hra Vítejte na zombie
Pomocí myši, pokud hrajete na PC nebo notebooku. Při přehrávání na smartphone, ale stále s dotykovým zařízením, pomocí prstu a otáčet přístroj při hraní. Pro svou hru bez ohledu na to, jaké zařízení jste bude hrát: na iPhone, iPadů, Android nebo Windows Phone. Všude hru a budete reprodukovat naprosto spokojeni ulehčit svět před zombie viru a všechny herní postavy jsou nesmírně vděčný.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more