Záložky

Hra Proteiny vs Zombies

Hry Squirrels vs Zombies

Proteiny vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Hra Ardillas Vs Zombies půjdeme s vámi v hlubinách vesmíru. K dispozici je planeta žije rozumný semeno protein. Po celá staletí, byli zapojeni do zemědělství, studoval různé vědy - zkrátka žil jako my. Vzhledem k tomu, jeden z vědců pokusy o zlepšení hnojiv a něco zpackal s chemikáliemi. Když se nastříká na zkušební pole letadlo omylem přeletěl hřbitova, a lék byl na hřbitově, a kvůli němu mrtví ožívají a proměnil zombie. Nyní je tato horda monster se stěhují do jedné z osad proteinu s cílem jej setřete mapy. Vy jste jeden z důstojníků armády z kmene, a teď máte zorganizovat obranu osad. Vaši vojáci přejel z arzenálu speciálních matic, které při výstřelu jsou schopné zabít příšery. Nyní vaším úkolem je dát obranné čety v cestě po zombie, kteří dostávají svůj sektor požáru a musí zničit nepřítele je stále na okraji města. Za vraždu budete mít body. Také klikněte na hvězdy, které jsou na poli, které vám dám peníze. Na nich si můžete najmout nové pracovníky, jakož i objevovat nové obranné struktury. S každou úrovní počet nepřátel se bude zvyšovat, a monstra jsou různé. Takže vás jako důstojník zodpovědný za obranu bude muset přijít s tah. To bude vyvíjet vás talanu stratég a inteligence
Hra Ardillas Vs Zombies je velmi cool hra, stejně jako funky grafika a hudba. Stáhněte si ho na některý z vašich oblíbených zařízení, a jen zábava trávit čas. Také si můžete hrát, a na internetu. Pokud chcete vidět svůj pokrok druhou pak stačí jít registraci. To vám dá příležitost podívat se na úspěchu ostatních hráčů a ukázat svou. Užijte si hru a zábavu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more