Záložky

Hra Bacon Ninja

Hry Ninja Bacon

Bacon Ninja

Ninja Bacon

Před námi je nová vzrušující hra od Ninja Bacon jedním z předních herních vývojářů dotek. V něm budeme ponořit do nádherného světa umění ninja. Tentokrát vědci objevili velmi dlouhou dobu, a vařené velmi silné bojovníky a špiony"Walking"ve stínu. A představte si, že to všechno platí do paralelního vesmíru, kde žijí inteligentní zvířata. Náš hrdina prase Bacon. V první polovině svého života všechny zraněné a šikanují, a jednoho dne plinuv vše, co šel do tajného řádu s cílem naučit bojovat, které by postavit se za sebe. Během výcviku si uvědomil, že jeho volání učit ostatní, a to se stalo ještě těžší se učit. Několik let uplynulo a teď náš hrdina musí složit zkoušku o titul mistra. Náš hrdina jít přes překážkovou dráhu v chrámu plné nejrůznějších pastí. Vaším úkolem je pomoci mu v tom. Řádně posoudit umístění překážek a vybudovat trasu. Dávejte pozor na rychlosti doby nabíjení, a to vám pomůže v absolvování. Ovládací prvky jsou velmi jednoduché a je prováděno pomocí myši
Hra Ninja Bacon má docela legrační hry, krásná grafika a jednoduché, ale úžasné hudby. To vše vás vtáhnou do nezapomenutelnou atmosférou a vám umožní vychutnat si hru Ninja Bacon úplně. Rychlejší Stáhnout hru Ninja Bacon ke svému telefonu, tabletu nebo počítače a ponořit se do jedinečného světa spisovatelů, kteří vyvinuli. Je také možné hrát přímo na internetu. Stačí jít na minimum rejstříku na webových stránkách, nebo se přihlásit pomocí některého z účtů sociálních sítí. Pak můžete pozvat své přátele do hry a uvidíte úspěchy druhých. Užijte si hru a zábavu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more