Záložky

Hra iPlayer: Přijďte v hojném počtu zde - Mosvar

Hry iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

iPlayer: Přijďte v hojném počtu zde - Mosvar

iPlayer: Here come in large numbers - Mosvar

Není divu, že online hra přijde ve velkých počtech zde - Mosvar vytvořena ruská společnost Destiny Development, Moskva, protože přelidnění - problém №1. A teď se můžete stát nativní moskevská nebo se stanou návštěvníci, kteří stanovené založit tady a její kořeny. Hlavní věc je, aby léčit hru s humorem, protože existuje mnoho věcí, které ukazují špatné straně života v hlavním městě. Pokud se návštěvníci si myslí, že život v Moskvě sladké, čekají na překvapení. Aby přežil, musí se vypořádat s nejvíce neatraktivní a práce za nízkou mzdu: čisté toalety, sestoupit do dolu chytit krysy. Ale Moskvané chovat arogantně snaží tlačil vetřelce zpátky domů, pořádání jejich těžký život. Po rychlé registraci, budete začnou přicházet ve velkém počtu zde - Mosvar hru a ocitnete dohnal v boji. Tento střízlivý umínění návštěvníky, kteří se domnívají, že Moskva je stavba pro všechny. Dále, budete přežít ve městě, kde jsou policejní razie, gang násilí, drancování malých a velkých Bandit nájezdy na obchody a banky. Poté, co ve vězení, policie může dát úplatek, bude propuštěn. Ale dříve, než, že je nutné mít čas ušetřit nějaké peníze na takovém extrémním případě. Postupně kolem 14 úrovní, budete mít možnost získat zkušenosti a zvýšit své umístění do bohatého muže. Pokud kariéra je úspěšná, budete mít k dispozici: nakupování, výstavy, diskotéky, chladné auta.
iPlayer přicházejí ve velkých množstvích tady, je to hra o přežití v každodenním životě města, kde se každý sám za sebe. Protože hra je založený na prohlížeči, vaši sousedé jsou skuteční hráči, kteří již vybral roli odvážného dobyvatele metropole, nebo si vybral, aby se stal nativní domorodý Moskvy. Se na jejich úroveň a snaží se najít své místo.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more