Záložky

Hra Truck-transformátor

Hry Trucksformers

Truck-transformátor

Trucksformers

Jste velký učenec, nicméně není jasné, proč neuznávají, že sama o sobě nebrání vytvořit! Poslední dítě tvůj se stala moderní, vybavené nejmodernější technologií, all-terénní vozidlo. Váš truck-transformátor schopný mnoha věcí, na pravé a moudrého vedení, a tak ověřit ji na zem jste se rozhodli na vlastní pěst - no, ne věřit, je to zázrak, zařízení na někoho jiného! Bude to úžasná cesta, která zůstane v paměti po celá léta ještě přijde!
Viděli jsme vozíky s velkými koly? To je na to budete muset překonat ve hře stezky Trucksformers. Ano, především, že je schopna transformovat do auta na vzduchovém polštáři nebo obrovské motorovou pilou na kolech, tyto funkce pomoci překonat všechny překážky na silnici. Řízení dopravy šipek na klávesnici a klávesy 1, 2, 3 transformace.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more